Iata care sunt tarifele si programul de functionare pentru zona de picnic din strand

liveRoman.ro Vremea in ROMAN

Club Sportiv Municipal Roman informează că, începând de vineri 05 iunie 2020, va fi deschis oficial sezonul 2020 pentru Zona de Picnic din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement Moldova.

Zona de picnic va funcționa după următorul program:
– LUNI – JOI: 9:00 – 21:00;
– VINERI – DUMINICĂ: 9:00 – 23:00

Taxa de intrare pentru accesul în Zona de Picnic:
– FOIȘOARE MICI: 30lei/4ore;
– FOIȘOARE MARI: 45lei/4ore
Notă: taxa include accesul la utilități și grătar.

După expirarea celor 4 ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 8lei/oră pentru foișoarele mici și 12lei/oră pentru foișoarele mari. Durata se calculează de la ora predării efective a foișorului, iar predarea acestuia se face pe baza actului de identitate al utilizatorului.

În conformitate cu normele legale în vigoare, se recomandă în prealabil programarea telefonică la următoarele numere:
– telefon: 0233278333;
– telefon: 0786450754.

CSM Roman recomandă păstrarea distanței sociale atât în interiorul foișoarelor, cât și în exterior. Reamintim faptul că fiecare foișor dispune de două mese, astfel încât să nu se creeze aglomerări.

Precizare: în contextul pandemiei de COVID 19, persoana care solicită rezervarea va lăsa ca date de contact numărul de telefon și nume/prenume.

Rugăm utilizatorii să respecte regulile de igienă și să se conformeze normelor legale în vigoare (Ordin nr. 966/1.809/105/2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitățile de preparare, servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special amenajate din exteriorul clădirilor) și să urmeze instrucțiunile afișate în locuri vizibile Publicului în Zona de Picnic.

Sursa : Primaria Roman