Romascanii sunt invitati la film maine, 17 iunie in parcarea Roman Value Center

liveRoman.ro Vremea in ROMAN

Incepand de maine, 17 iunie romascanii sunt invitati la noul Cinema Drive-in din parcarea Roman Value Center. Sunt disponibile 133 locuri Auto si 56 de locuri in tribuna. Accesul este gratuit pe baza de programare online : https://romanvaluecentre.ro/cinema

Cea mai spectaculoasă noutate adusă de Prime Kapital este lansarea cinematografelor ”drive-in” în parcările centrelor comerciale din: Roman, Baia Mare, Zalău și București. Ecranele de proiecție instalate au dimensiunea de 23 x 13 m, fiind cele mai mari ecrane cinematografice exterioare din România.

”Toți resimțim lipsa evenimentelor de divertisment cu care ne-am obișnuit în fiecare vară. Am investit în ecrane de proiecție de dimensiuni mari și vom difuza blockbustere recente pentru a oferi o experiență deosebită în condiții de siguranță. Accesul la evenimente este gratuit, pe bază de înscrieri iar primul film va fi difuzat pe 17 iunie la Roman.”

Ultimele luni au adus multe provocări pentru noi ca oameni și profesioniști în rolul de a asigura cu bunuri și servicii zeci de comunități din România. Echipa noastră a studiat în detaliu cele mai eficiente modalități de a reduce riscurile de îmbolnăvire și le-a implementat, în timp record, în centrele comerciale. Avem mijloacele și produsele necesare pentru a acționa într-un mod responsabil în continuare și vă mulțumim pentru încredere” declară Gabriel Malanca, Asset Manager Prime Kapital.

Comunicat de presă