Un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, retinut pentru lovire, tulburarea linistii si oridinii publice si distristrugere

La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, din Bârgăuani, cu privire la faptul că a fost lovit cu o sticlă în zona capului, în timp ce se afla la un bar de pe raza localității de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce bărbatul, de 65 de ani, se afla pe terasa unei societăți comerciale de pe raza localității Bârgăuani, ar fi solicitat angajatei societății să dea muzica mai tare întrucât era indignat de modul în care discută patru persoane la masa alăturată.

În acel moment, tânărul, de 26 de ani, s-ar fi ridicat de la masă și s-ar fi apropiat de bărbatul de 65 de ani, pe care l-ar lovit de două ori cu sticla în zona capului și ulterior, cu pumnii.

Pentru aplanarea conflictului ar fi intervenit și angajata societății, moment în care tânărul ar fi bruscat-o, distrugând un scaun și răsturnând o masa peste alte patru persoane care se aflau la o masă alăturată.

În urma leziunilor suferite, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice şi distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : IPJ Neamt