Un bărbat din localitatea Dumbrava Roșie retinut pentru amenintare si violenta in familie

violenta in familie

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 74 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie cu privire la faptul că ginerele său provoacă scandal la domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență soției sale, de 48 de ani, creându-i astfel o stare de temere. De asemenea, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare și violență în familie.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa IPJ Neamt