BULETIN DE PRESĂ 14 SEPTEMBRIE

Bărbat bănuit de distrugere, identificat și reținut de polițiști La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că un bărbat ar fi distrus nouă aparate, de tip slot machine. Din cercetările efectuate…

Bărbat bănuit de distrugere, identificat și reținut de polițiști

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că un bărbat ar fi distrus nouă aparate, de tip slot machine.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 12 spre 13 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Târgu-Neamț, pe fondul consumului de alcool și al faptului că ar fi pierdut o sumă de bani la aparate de tip slot machine, ar fi turnat băuturi alcoolice pe bordul electronic al acestora, aducându-le în stare de neîntrebuințare.

Cel în cauză au fost identificat și depistat de polițiști, fiind condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, tânărul în cauză, au fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

 

Control judiciar pentru mai multe infracțiuni

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat de 58 de ani, din Gherăiești a fost agresat.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața  unui imobil, din localitatea Gherăiești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 39 de ani, din Gherăiești, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului de 58 de ani, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj medical și transportată la o unitate medicală.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 39 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 13 septembrie a.c., persoana în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de  acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *