BULETIN DE PRESĂ 19 FEBRUARIE

Infracțiuni rutiere depistate în flagrant de polițiști În noaptea de 18 februarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au oprit in trafic, în localitatea Ruginoasa un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Roman, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal,…

Infracțiuni rutiere depistate în flagrant de polițiști

În noaptea de 18 februarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au oprit in trafic, în localitatea Ruginoasa un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Roman, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*

În noaptea de 18 februarie a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au oprit in trafic, în localitatea Păstrăveni un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

*

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au oprit in trafic, pe strada 1 Decembrie 1918,  în localitatea Târgu-Neamț o autoutilitară, condusă de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,56  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, identificat de polițiști

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un tânăr, de 24 de ani, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul, pe care l-a găsit ulterior abandonat, pe o stradă, din localitatea Dumbrava Roșie.

În baza activităților investigative realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un minor de 17 ani, din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 17 februarie a.c., în jurul orei 22:00, persoana vătămată s-ar fi deplasat împreună cu minorul la domiciliul său, cu autoturismul în cauză, pe care l-ar fi lăsat neasigurat, cu cheile în habitaclul interior.

După ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, în jurul orei 23:00 minorul ar fi sustras autoturismul și s-ar fi deplasat cu acesta pe mai multe străzi din localitatea Dumbrava Roșie, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu autoturismul într-un cap de pod și într-o stație de autobuz.

Acesta a fost identificat și depistat de polițiști, la data de 18 februarie a.c., în jurul orei 08:30, fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Eveniment rutier pe fondul consumului de alcool

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Roman Mușat.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în urma accidentului au rezultat doar pagube material, respectiv avarierea unui autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Trifești și a unui autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din județul Bacău.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 48 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din Piatra-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii, au depistat persoana în cauză într-un supermarket din Piatra-Neamț, aceasta fiind condusă la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *