BULETIN DE PRESĂ 23 MARTIE

23 Martie 2023Sursa: IPJ Neamț Activități ale polițiștilor, la Târgu-Neamț, premergător zilei poliției La data de 25 martie 2023 sărbătorim 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române. Astfel, pentru a marca acest eveniment, la data de 22 martie, polițiștii nemțeni au poposit în mijlocul copiilor din Târgu-Neamț. La activități, alături de polițiștii…

23 Martie 2023Sursa: IPJ Neamț

Activități ale polițiștilor, la Târgu-Neamț, premergător zilei poliției

La data de 25 martie 2023 sărbătorim 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, la data de 22 martie, polițiștii nemțeni au poposit în mijlocul copiilor din Târgu-Neamț.

La activități, alături de polițiștii de la Poliția orașului Târgu-Neamț au participat polițiști de prevenire și de siguranță școlară, criminaliști, polițiști de rutieră, luptători din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale Neamț, polițiști din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor și din cadrul Serviciului Pregătire Profesională Neamț.

Polițiștii au prezentat copiilor exerciții demonstrative împreună cu câinii polițiști, le-au prezentat celor mici tehnica din dotare și au gândit pentru cei mici un traseu aplicativ.

***

Totodată, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au participat alături de elevii de la Liceul Vasile Conta, din Târgu-Neamț, la un meci de fotbal.

Meciul dintre polițiști și liceeni s-a finalizat cu remiză, însă cel mai mare câștig a fost timpul altfel, petrecut alături de oamenii legii, în spiritul fair-play-ului și al prieteniei.

Mesajul polițiștilor a fost că în orice competiție, prietenia este cea mai importantă. Să fim prieteni și pe teren și în afara lui!

Mulțumim pentru prezență tuturor participanților!

 

Depistat conducând fără permis de conducere

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din Roman.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, tânărul nu are drept de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Close‘ ).appendTo( ‘body’ ).on( ‘click touchend’, function(){ $( this ).remove(); instance.quitImageLightbox(); return false; }); }, closeButtonOff = function() { $( ‘#imagelightbox-close’ ).remove(); }, captionOn = function() { var description = $( ‘a[href=”‘ + $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) + ‘”] img’ ).attr( ‘alt’ ); if( description.length > 0 ) $( ‘

‘ + description + ‘

‘ ).appendTo( ‘body’ ); }, captionOff = function() { $( ‘#imagelightbox-caption’ ).remove(); }, navigationOn = function( instance, selector ) { var images = $( selector ); if( images.length ) { var nav = $( ” );
for( var i = 0; i < images.length; i++ ) nav.append( '‘ );

nav.appendTo( ‘body’ );
nav.on( ‘click touchend’, function(){ return false; });

var navItems = nav.find( ‘a’ );
navItems.on( ‘click touchend’, function()
{
var $this = $( this );
if( images.eq( $this.index() ).attr( ‘href’ ) != $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) )
instance.switchImageLightbox( $this.index() );

navItems.removeClass( ‘activeImage’ );
navItems.eq( $this.index() ).addClass( ‘activeImage’ );

return false;
})
.on( ‘touchend’, function(){ return false; });
}
},
navigationUpdate = function( selector )
{
var items = $( ‘#imagelightbox-nav a’ );
items.removeClass( ‘activeImage’ );
items.eq( $( selector ).filter( ‘[href=”‘ + $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) + ‘”]’ ).index( selector ) ).addClass( ‘activeImage’ );
},
navigationOff = function()
{
$( ‘#imagelightbox-nav’ ).remove();
};

// WITH “CLOSE” BUTTON & ACTIVITY INDICATION & OVERLAY & NAVIGATION
var selectorC = ‘.stireGalerie ul li a’;
var instanceC = $( selectorC ).imageLightbox(
{
quitOnDocClick: false,
onStart: function() { navigationOn( instanceC, selectorC ); overlayOn(); closeButtonOn( instanceC ); },
onEnd: function() { navigationOff(); overlayOff(); captionOff(); closeButtonOff(); activityIndicatorOff(); },
onLoadStart: function() { captionOff(); activityIndicatorOn();},
onLoadEnd: function() { captionOn(); navigationUpdate( selectorC ); activityIndicatorOff(); }
});
});

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *