BULETIN DE PRESĂ 30 MAI

30 Mai 2023Sursa: IPJ NEAMȚ Continuăm seria acțiunilor pentru un trafic în siguranță Pentru a reduce numărul evenimentelor rutiere, indiferent că sunt ușoare sau grave, polițiștii rutieri desfășoară permanent acțiuni punctuale, pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere. Astfel, în perioada 22-28 mai, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat, în județul Neamț, pentru  combaterea abaterilor…

30 Mai 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

Continuăm seria acțiunilor pentru un trafic în siguranță

Pentru a reduce numărul evenimentelor rutiere, indiferent că sunt ușoare sau grave, polițiștii rutieri desfășoară permanent acțiuni punctuale, pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere.

Astfel, în perioada 22-28 mai, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat, în județul Neamț, pentru  combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, precum și combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor sau vehiculelor.

Pe parcursul acțiunii au fost constatate 478 de abateri, 276 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, 67 de sancțiuni au fost aplicate pietonilor și 97 bicicliștilor.

În cele 7 zile de acțiune polițiștii rutieri au reținut 113 permise de conducere, 41 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 72 pentru neacordare de prioritate pietoni sau vehicule.

***

Totodată, la data de 28 mai, în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii din cadrul Serviciilor Rutiere Neamț și Suceava au acționat pe tronsonul de drum DN 2 – E85,  pe linia combaterii vitezei excesive.

Aceștia au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, dintre care 74 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 11 permise de conducere.

 

Conduceți prudent și respectați regimul rutier!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *