BULETIN DE PRESĂ 3 OCTOMBRIE

Depistați în flagrant de polițiști La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic, pe strada Traian, a unui autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate…

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic, pe strada Traian, a unui autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism ar fi fost retrase de polițiștii rutieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

***

La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 19:40 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț  au depistat în trafic, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Piatra-Neamț.

Cu ocazia verificării documentelor puse la dispoziție de conducătorul auto s-a constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie a autovehiculului în cauză ar fi fost expirată din data de 28 iulie a.c..

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

 

Arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată

La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 04:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 41 ani, din Cordun, cu privire la faptul că a fost agresat de persoane necunoscute.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 04:30, pe când persoana vătămată se afla în fața unui imobil din municipiul Roman, ar fi fost abordat de două persoane necunoscute care, sub pretextul că nu sunt din oraș, l-ar fi rugat să îi însoțească până la o stație de taxi.

La scurt timp, unul dintre cei doi bărbați ar fi exercitata asupra acestuia acte de violență, iar celălalt i-ar fi sustras suma de 1.000 lei și un telefon mobil.

Polițiștii de investigații criminale au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, cu vârste de 18, respectiv 31 de ani, din Roman.

Acestea a fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri iar în urma administrării materialului probator au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 2 octombrie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *