BULETIN DE PRESĂ 1 NOIEMBRIE

01 Noiembrie 2023Sursa: IPJ Neamț Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borca au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. Cel în cauză…

01 Noiembrie 2023Sursa: IPJ Neamț

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borca au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Doljești, au depistat în trafic, un autoturism,  condus de un bărbat, de  47 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *