BULETIN DE PRESĂ 18 NOIEMBRIE

18 Noiembrie 2023Sursa: IPJ Neamț   Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiștii nemțeni La data de 17 noiembrie a.c., polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat, în municipiul Roman, un tânăr de 28 de ani, din comuna Horia, urmărit internațional. Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania…

18 Noiembrie 2023Sursa: IPJ Neamț

 

Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiștii nemțeni

La data de 17 noiembrie a.c., polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat, în municipiul Roman, un tânăr de 28 de ani, din comuna Horia, urmărit internațional.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de jaf, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

În cursul zilei de astăzi a.c., persoana reţinută va fi prezentată Curţii de Apel Bacău în vederea emiterii mandatului de arestare.

 

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor rutiere și a faptelor cu violență

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, împreună cu jandarmii nemțeni, au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere și a celor contra patrimoniului.

Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr de 8 sancțiuni contravenționale.

Forțele de ordine au legitimat peste 40 de persoane, fiind organizate filtre în vederea depistării conducătorilor auto ce nu respectă normele rutiere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *