Intervenții în județul Neamț, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile

09 Ianuarie 2024Sursa: IPJ Neamț Pentru prevenirea și combaterea accidentelor sau ambuteiajelor rutiere produse pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, polițiștii, alături de jandarmii și pompierii nemțeni au fost prezenți, atât pe timp de zi, cât și în cursul nopții trecute, pe drumurile publice din județ, pentru prevenirea unor situații de risc cauzate de condițiile meteo.…

09 Ianuarie 2024Sursa: IPJ Neamț

Pentru prevenirea și combaterea accidentelor sau ambuteiajelor rutiere produse pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, polițiștii, alături de jandarmii și pompierii nemțeni au fost prezenți, atât pe timp de zi, cât și în cursul nopții trecute, pe drumurile publice din județ, pentru prevenirea unor situații de risc cauzate de condițiile meteo.

18 echipaje de poliție rutieră și 30 de echipaje de ordine publică au fost permanent în teren, indiferent de schimb sau programul de lucru, alături de cei ce ne-au semnalat situații de urgență.

Au fost semnalate aproximativ 25 de situații, referitoare la vehicule blocate, pe diferite sectoare de drum și situații de urgență generate de vremea nefavorabilă.

Din fericire toate evenimentele semnalate au fost gestionate la timp, de către toate forțele implicate în misiuni, în ultimele 24 de ore.
 
Recomandăm conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă la volan şi să respecte cu strictețe regulile privind circulația pe drumurile publice.
 
Nu porniți la drum dacă nu v-ați echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, etc.).
 
Vă reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Vom fi în continuare în teren, unde vom acționa în sistem integrat, alături de colegi din celelalte structuri ale MAI și de toate instituțiile partenere, pentru gestionarea în cel mai scurt timp a tuturor situațiilor semnalate.

Close‘ ).appendTo( ‘body’ ).on( ‘click touchend’, function(){ $( this ).remove(); instance.quitImageLightbox(); return false; }); }, closeButtonOff = function() { $( ‘#imagelightbox-close’ ).remove(); }, captionOn = function() { var description = $( ‘a[href=”‘ + $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) + ‘”] img’ ).attr( ‘alt’ ); if( description.length > 0 ) $( ‘

‘ + description + ‘

‘ ).appendTo( ‘body’ ); }, captionOff = function() { $( ‘#imagelightbox-caption’ ).remove(); }, navigationOn = function( instance, selector ) { var images = $( selector ); if( images.length ) { var nav = $( ” );
for( var i = 0; i < images.length; i++ ) nav.append( '‘ );

nav.appendTo( ‘body’ );
nav.on( ‘click touchend’, function(){ return false; });

var navItems = nav.find( ‘a’ );
navItems.on( ‘click touchend’, function()
{
var $this = $( this );
if( images.eq( $this.index() ).attr( ‘href’ ) != $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) )
instance.switchImageLightbox( $this.index() );

navItems.removeClass( ‘activeImage’ );
navItems.eq( $this.index() ).addClass( ‘activeImage’ );

return false;
})
.on( ‘touchend’, function(){ return false; });
}
},
navigationUpdate = function( selector )
{
var items = $( ‘#imagelightbox-nav a’ );
items.removeClass( ‘activeImage’ );
items.eq( $( selector ).filter( ‘[href=”‘ + $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) + ‘”]’ ).index( selector ) ).addClass( ‘activeImage’ );
},
navigationOff = function()
{
$( ‘#imagelightbox-nav’ ).remove();
};

// WITH “CLOSE” BUTTON & ACTIVITY INDICATION & OVERLAY & NAVIGATION
var selectorC = ‘.stireGalerie ul li a’;
var instanceC = $( selectorC ).imageLightbox(
{
quitOnDocClick: false,
onStart: function() { navigationOn( instanceC, selectorC ); overlayOn(); closeButtonOn( instanceC ); },
onEnd: function() { navigationOff(); overlayOff(); captionOff(); closeButtonOff(); activityIndicatorOff(); },
onLoadStart: function() { captionOff(); activityIndicatorOn();},
onLoadEnd: function() { captionOn(); navigationUpdate( selectorC ); activityIndicatorOff(); }
});
});

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *