BULETIN DE PRESĂ 10 IANUARIE

10 Ianuarie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ Depistat în flagrant de polițiști La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat semnal acustic și luminos, pentru oprirea unui autoturism, ce se deplasa sinuos, pe raza localității Dămuc. Conducătorul auto, un bărbat  în vârstă de 48 de…

10 Ianuarie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

Depistat în flagrant de polițiști

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat semnal acustic și luminos, pentru oprirea unui autoturism, ce se deplasa sinuos, pe raza localității Dămuc.

Conducătorul auto, un bărbat  în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Eveniment rutier în Făurei

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Făurei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bârgăuani, conducea un autoturism, în localitatea Făurei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Având in vedere faptul că, conducătorului auto emana halenă alcoolică și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vechiul sub influența alcoolului.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *