BULETIN DE PRESĂ 20 IANUARIE

20 Ianuarie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ Depistați în flagrant de polițiști La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 06:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Farcașa aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unei autoutilitare care se deplasa, pe…

20 Ianuarie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 06:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Farcașa aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unei autoutilitare care se deplasa, pe Drumul Comunal 154, în localitatea Farcașa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 62 de ani, din Farcașa, nu deține permis de conducere corespunzător pentru categoria de autovehicule pe care îl conducea.

Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

***

La aceeași dată, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa, pe Drumul Național 15, în localitatea Săvinești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul în cauză nu era înmatriculat, acesta fiind radiat de autoritățile din Olanda la data de 05 ianuarie a.c..

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *