BULETIN DE PRESĂ 23 IANUARIE

23 Ianuarie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ Depistați în flagrant de polițiști La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, în localitatea Roznov, a unui autoturism condus de…

23 Ianuarie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, în localitatea Roznov, a unui autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din județul Vrancea.

În irna verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au procedat la oprirea în trafic, în localitatea Roznov, a unui autoturism condus de un minor de 16 de ani, din Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *