BULETIN DE PRESĂ 12 MARTIE

Depistați în flagrant de polițiști În noaptea de 11 martie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie,  un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din județul Bacău. Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un document, tip…

Depistați în flagrant de polițiști

În noaptea de 11 martie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie,  un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din județul Bacău.

Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un document, tip permis de conducere, care ar fi fost eliberat de către autoritățile din Germania, care nu prezinta elemente de siguranță, având suspiciunea ca acesta este fals.

In urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, documentul în cauză este fals, tânărul de 29 de ani nedeținând permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, instigare la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

***

În noaptea de 12 martie, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani în timp ce acționau pentru controlul și supravegherea traficului rutier, pe DN2-E85, în localitatea Săbăoani, au depistat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de   0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și distrugere, reținuți de polițiști

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Oniceni, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, la data de 10 martie, în jurul orei 16:00, pe terenul de fotbal, din localitatea Oniceni, ar fi izbucnit un conflict, în care au fost implicate 3 persoane cu vârste de 25, 32, respectiv 67 de ani, toate din localitatea Oniceni.

La data de 11 martie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor trei, pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Reținut pentru amenințare și tentativă de distrugere

La data de 11 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 55 de ani, din Țibucani, cu privire la faptul că vecinul acesteia, în vârstă de 55 de ani, a pătruns în locuința sa și provoacă scandal.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliu împreună cu fratele ei, pe fondul unei nemulțumiri mai vechi legate de un cazan de aluminiu, bărbatul de 55 de ani ar fi pătruns în locuința acesteia, adresându-le amenințări de natură să le creeze o stare de temere.

Ulterior, în jurul orei 19:30, femeia de 55 de ani și fratele acesteia au observat o flacără în curtea locuinței, bărbatul de 55 de ani părăsind în fugă curtea imobilului.

În urma administrării materialului probator, polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tentativă de distrugere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *