BULETIN DE PRESĂ 19 MARTIE

Depistați în flagrant de polițiștii rutieri La data de 18 martie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic, pe strada Câmpului, în localitatea Săbăoani,  un moped  fără numere de înregistrare, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Iași. În urma…

Depistați în flagrant de polițiștii rutieri

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic, pe strada Câmpului, în localitatea Săbăoani,  un moped  fără numere de înregistrare, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Iași.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț au depistat în trafic, pe strada Munteanului, din localitatea Stânca, un ansamblu format din autoturism și remorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din Pipirig.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de   0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Update/ Bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținut de polițiști

La data de 18 martie a.c., bărbatul în cauză a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, din locuința unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din Văleni, ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

 Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în perioada 02-09 martie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin folosirea unei chei potrivite în curtea și locuința bărbatului de 38 de ani, de unde ar fi sustras două bormașini, o rolă de cablu, o geantă în care se aflau articole vestimentare, încălțăminte și băuturi spirtoase, cauzând un prejudiciu total în suma de 3.000 lei.

La data de 17 martie a.c., polițiștii au procedat la punerea în aplicare a mandatului de percheziție emis de Judecătoria Roman, la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, fiind identificate bunurile care fac obiectul dosarului în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Reținut pentru lovire sau alte violențe 

La data de 17 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Tețcani, cu privire la faptul că acesta a fost agresat fizic de două persoane.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:15, în timp ce persoana vătămată se afla la un bar din localitatea Gherăești, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost lovit de două persoane cu vârste de 24, respectiv 41 de ani, ambele din localitatea Tețcani, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 14-15 zile îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal și tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma administrării materialului probator, polițiștii au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *