BULETIN DE PRESĂ 26 MARTIE

Depistați în flagrant de polițiștii rutieri La data de 25 martie a.c., în jurul orei 16.10, polițiștii din cadrul biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe strada Cuza Vodă, în municipiul Roman, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Săbăoani, în timp ce conducea un autoturism. Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele…

Depistați în flagrant de polițiștii rutieri

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 16.10, polițiștii din cadrul biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe strada Cuza Vodă, în municipiul Roman, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Săbăoani, în timp ce conducea un autoturism.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 24 martie a.c., în jurul orei 22:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz și cei ai Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic, pe strada Capșa, în localitatea Bicaz, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 ani, din Caraș Severin.

Cu ocazia solicitării documentelor prevăzute de lege, conducătorul auto ar fi prezentat un certificatul provizoriu de înmatriculare, care nu prezintă elementele de siguranță specifice documentelor autentice eliberate de autoritățile din Franța.

Întrucât exista suspiciunea că documentele prezentate sunt false s-a procedat la verificarea în bazele de date rezultând faptul că, autoturismul în cauză nu este înmatriculat şi numărul de înmatriculare montat pe autoturism nu îi este atribuit.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că, plăcuța cu numere de înmatriculare montate îi este atribuită unui alt autoturism care este înmatriculat în Franţa.

Cu ocazia controlului efectuat la bunurile transportate, a fost identificat în autovehicul un motociclul, bun căutat de către autoritățile din Croația întrucât ar fi fost furat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea a unui autovehicul cu număr fals, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *