BULETIN DE PRESĂ 28 MARTIE

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din județul Harghita, persoană ce locuia…

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din județul Harghita, persoană ce locuia fără forme legale în localitatea Dragomirești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Gheorghieni la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Răucești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Gheorghieni la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 2 luni și 20 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

Depistați în flagrant de polițiștii rutieri

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul biroului Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe strada Mihai Viteazul, în municipiul Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Săbăoani.

În urma solicitării documentelor prevăzute de lege, conducătorul auto ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere, care nu prezintă elementele de siguranță specifice documentelor autentice eliberate de autoritățile din Germania.

Totodată, persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și fals în înscrisuri materiale.

***

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe strada Mihai Viteazul, în municipiul Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Negrești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că persoana în cauză are permisul de conducere vehicule reținut.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au depistat în trafic, pe DC 159, în localitatea Pipirig, un tractor condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Boboiești, ce nu prezenta plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că utilajul agricol nu figurează ca fiind înmatriculat.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *