BULETIN DE PRESĂ 09 APRILIE

09 Aprilie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ Material lemnos confiscat de polițiști La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat pe raza localității Borca, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din…

09 Aprilie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

Material lemnos confiscat de polițiști

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat pe raza localității Borca, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos, fără ca avizul de însoțirea al mărfii să fie înregistrat în aplicația specifică.

În urma verificărilor efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz a rezultat faptul că, conexiunea la datele mobile ar fi fost întreruptă pe timpul transportului, cantitatea de 28.35 m.c. material lemnos fiind transportată fără documentele de însoțire prevăzute de legislația specifică.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea cantității de material lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Borca, și a remorcii ansamblului auto, folosită la comiterea faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c., neînsoțit de documentele specifice de transport.

 

Depistați în flagrant de polițiștii rutieri

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 09.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, în municipiul Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Borlești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că persoana în cauza figurează în baza de date cu permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de 9 aprilie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în trafic, pe DN 15 D, în localitatea Gâdinți, un autoturism condus de un minor în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Galerie foto

Close‘ ).appendTo( ‘body’ ).on( ‘click touchend’, function(){ $( this ).remove(); instance.quitImageLightbox(); return false; }); }, closeButtonOff = function() { $( ‘#imagelightbox-close’ ).remove(); }, captionOn = function() { var description = $( ‘a[href=”‘ + $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) + ‘”] img’ ).attr( ‘alt’ ); if( description.length > 0 ) $( ‘

‘ + description + ‘

‘ ).appendTo( ‘body’ ); }, captionOff = function() { $( ‘#imagelightbox-caption’ ).remove(); }, navigationOn = function( instance, selector ) { var images = $( selector ); if( images.length ) { var nav = $( ” );
for( var i = 0; i < images.length; i++ ) nav.append( '‘ );

nav.appendTo( ‘body’ );
nav.on( ‘click touchend’, function(){ return false; });

var navItems = nav.find( ‘a’ );
navItems.on( ‘click touchend’, function()
{
var $this = $( this );
if( images.eq( $this.index() ).attr( ‘href’ ) != $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) )
instance.switchImageLightbox( $this.index() );

navItems.removeClass( ‘activeImage’ );
navItems.eq( $this.index() ).addClass( ‘activeImage’ );

return false;
})
.on( ‘touchend’, function(){ return false; });
}
},
navigationUpdate = function( selector )
{
var items = $( ‘#imagelightbox-nav a’ );
items.removeClass( ‘activeImage’ );
items.eq( $( selector ).filter( ‘[href=”‘ + $( ‘#imagelightbox’ ).attr( ‘src’ ) + ‘”]’ ).index( selector ) ).addClass( ‘activeImage’ );
},
navigationOff = function()
{
$( ‘#imagelightbox-nav’ ).remove();
};

// WITH “CLOSE” BUTTON & ACTIVITY INDICATION & OVERLAY & NAVIGATION
var selectorC = ‘.stireGalerie ul li a’;
var instanceC = $( selectorC ).imageLightbox(
{
quitOnDocClick: false,
onStart: function() { navigationOn( instanceC, selectorC ); overlayOn(); closeButtonOn( instanceC ); },
onEnd: function() { navigationOff(); overlayOff(); captionOff(); closeButtonOff(); activityIndicatorOff(); },
onLoadStart: function() { captionOff(); activityIndicatorOn();},
onLoadEnd: function() { captionOn(); navigationUpdate( selectorC ); activityIndicatorOff(); }
});
});

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *