BULETIN DE PRESĂ 30 IANUARIE

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii nemțeni La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Cotu Vameș. Conducătorul auto, din Cotu Vameș,  a fost testat cu aparatul etilotest,…

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii nemțeni

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Cotu Vameș.

Conducătorul auto, din Cotu Vameș,  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că persoana în cauză nu deține permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani, din Tupilați, cu privire la faptul că un autoturism ar fi intrat în gardul imobilului său, după care și-ar fi continuat deplasarea.

Conducătorul auto, un bărbat, de 53 de ani, din Tupilați, a fost depistat la scurt timp de polițiști.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că persoana în cauză nu deține permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *