BULETIN DE PRESĂ 21 FEBRUARIE

Update/Ați văzut-o? Minora a revenit în Complexul de Servicii din Piatra Neamț. Acesta nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională. Reamintim că, la data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la…

Update/Ați văzut-o?

Minora a revenit în Complexul de Servicii din Piatra Neamț. Acesta nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

Reamintim că, la data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la faptul că, SPĂTARIU ANA MARIA, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar, centrul din Piatra-Neamț unde era instituționalizată, și nu a mai revenit.

Menționăm faptul că, la data de 20 februrarie a.c., a fost primit acordul de mediatizare al cazului.

Urmăriți internațional depistați de polițiștii

La data de 20 feburarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat, în municipiul Piatra Neamț, o femeie de 32 de ani, din Piatra Neamț, care era urmărită la nivel internațional.

Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Italia un mandat european de arestare, pentru mai multor infracțiuni de furt.

Aceasta a fost prezentată de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, persoana în cauză urmează a fi prezentată Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe bulavardul Roman Mușat, din municipiul Roman, un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Slovenia un mandat european de arestare, pentru săvârşirea mai mulotr infracțiuni de furt.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, persoana în cauză urmează a fi prezentată Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Acțiune în municipiul Roman, pentru prevenirea faptelor cu violență

La data de 20 februarie a.c., în intervalul orar 20:00-00:00, polițiștii din  cadrul Poliției municipiului Roman au acționat în baza planului propriu de acţiune, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale.

Acțiunea cu efective mărite a vizat, zona barurilor și a sălilor de jocuri din municipiul Roman, fiind efectuate controale pe linia combaterii infracţiunilor cu violenţă.

Polițiștii au legitimate 61 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3.600 de ron.

Cu această ocazie, în incinta unui bar din municipiul Roman, a fost identificat, în flagrant, un bărbat de 31 de ani, care avea asupra sa, în buzunarul interior al gecii, un obiect tăietor înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, obiectul găsit fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *