BULETIN DE PRESĂ 23 FEBRUARIE

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție La data de 22 februarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Sagna au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Doljești, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul…

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

La data de 22 februarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Sagna au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Doljești, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În data de 22 februarie a.c., în jurul orei 08:00, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, la data dd 26 august 2022, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 50 de metri de soția lui, în vârsta de 56 de ani, revenind la locuința comună, din localitatea Doljești.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au acționat, pe raza de competență, pentru depistarea persoanelor pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, polițiștii au depistat ,în localitatea Cordun, un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 8 luni, săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

***

La aceeași dată, polițiștii au depistat ,în localitatea Săbăoani, un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisori, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Ambele persoane au fost conduse de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, au depistat ,în localitatea Piatra-Neamț, un tânăr, de 26 de ani, din Bahna, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *