BULETIN DE PRESĂ 4 MARTIE

Infracțiuni rutiere, depistate în flagrant de polițiști La data de 3 martie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Moldoveni, au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din Români, care conducea un…

Infracțiuni rutiere, depistate în flagrant de polițiști

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Moldoveni, au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din Români, care conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, din Ruginoasa, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 157I, din localitatea Ruginoasa.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Polițiștii alături de elevii din Români, Bălțătești și Valea Seacă

La data de 3 martie a.c., polițiștii au desfășurat activități altfel, alături de elevii Școlilor Gimnaziale din localitățile Goșmani, Siliștea, Bălțătești și Valea Seacă.

Săptămâna școala altfel i-a adus pe polițiști în mijlocul copiilor, pentru a le vorbi despre meseria lor, pentru a le prezenta tehnica din dotare și pentru a le aminti câteva reguli care îi vor ține departe de pericole.

Este o bucurie să ne aflăm mereu în preajma elevilor și să contribuim la educația acestora, prin sfaturi, exemple și prin răspunsuri la curiozitățile acestora.

Dacă alături de cei mari am avut ocazia să vorbim alături de pericolele din mediul on-line, despre bullying și legislația aplicabilă lor, cei mici au fost fascinați de tehnica din dotarea polițiștilor, abia așteptând să pornească semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor, să cunoască tainele criminaliștilor sau să facă cunoștință cu Oscar, partenerul de nădejde al polițiștilor.

Indiferent de locul unde ne-am întâlnit în această săptămână, polițiștii vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și pentru toate întrebările altfel cu care ne-ați întâmpinat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *