BULETIN DE PRESĂ 7 APRILIE

Urmărit internațional depistat de polițiștii La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat, în localitatea Timișești, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit la nivel internațional. Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru…

Urmărit internațional depistat de polițiștii

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat, în localitatea Timișești, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru săvârșirea pe teritoriul Germaniei, a unei fracțiuni de abuz asupra unor persoane aflate sub protecție.

Acesta a fost reținut, în vederea extrădării, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor în domeniul silvic

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat pe Drumul Național 15D,  în localitatea Girov, două autoutilitare care transportau aproximativ 5,5 m.c. de material lemnos, fără documente specifice de transport.

Ambii conducători auto, din județul Bacău au fost sancționați contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina.

***

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat pe Drumul Național 15B,  în localitatea Vânători-Neamț, o autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de material lemnos, fără a avea înregistrat în aplicația specifică un traseu și fotografii ale materialului lemnos.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că autoutilitara nu avea Inspecția Tehnică Periodică obligatorie, fiind sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *