Femeie arestată preventiv pentru furt de la bătrân.

Update/Reținută pentru furt calificat La data de 4 mai a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv. Reamintim că, la data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către un bărbat de 73 de ani, din Târgu-Neamț, cu…

Update/Reținută pentru furt calificat

La data de 4 mai a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Reamintim că, la data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către un bărbat de 73 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la datele de 26 aprilie a.c. și 1 mai a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 27 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi pătruns prin efracție, în imobilul bărbatului de 73 de ani, de unde ar fi sustras suma de 1.700 de lei, două telefoane mobile, produse alimentare și o alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de tânăra de 27 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, față de celelalte două persoane minore urmând a fi propusă soluție legală.

Aproximativ 30% din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști.

Cercetați pentru mai multe infracțiuni

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat, pe DJ 207 A, în localitatea Bâra, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Iași.

Deoarece tânărul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, tânărul nu deține permis de conducere iar plăcuțele cu numere de înmatriculare, montate pe autoturismul în cauză, aparțin unui alt autoturism, acestea fiind expirate din data de 10 martie 2020.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere de înmatriculare false, conducerea sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

***

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Păstrăveni, a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din județul Iași, se deplasa cu un moped, pe DC19,  din direcția Rădeni către Păstrăveni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu mopedul într-un cap de pod, rezultând rănirea bărbatului în cauză.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, mopedul nefiind înregistrat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului, fără permis de conducere a unui vehicul neînregistrat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *