BULETIN DE PRESĂ 4 MAI

Reținută pentru furt calificat La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către un bărbat de 73 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la datele de 26 aprilie a.c. și…

Reținută pentru furt calificat

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către un bărbat de 73 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la datele de 26 aprilie a.c. și 1 mai a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 27 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi pătruns prin efracție, în imobilul bărbatului de 73 de ani, de unde ar fi sustras suma de 1.700 de lei, două telefoane mobile, produse alimentare și o alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de tânăra de 27 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, față de celelalte două persoane minore urmând a fi propusă soluție legală.

Totodată, au fost informați reprezentanții DGASPC Neamț. Aproximativ 30% din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști.

 

Mandat de executare pus în aplicare de polițiști

La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat în localitatea Bahna, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman, la o pedeapsă privativă de libertate de șase luni de închisoare,  pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

 

Update/Reținut pentru conducerea sub influența alcoolului

La data de 3 mai a.c., persoana în cauză ai fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar.

În fapt, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, în Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 mai a.c., în urma administrării materialului probator bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *