BULETIN DE PRESĂ 18 MAI

18 Mai 2023Sursa: IPJ NEAMȚ Conducea având permisul suspendat În noaptea de 18 mai a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat, pe strada Petru Movilă, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Piatra-Neamț, având permisul de conducere suspendat. În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire…

18 Mai 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

Conducea având permisul suspendat

În noaptea de 18 mai a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat, pe strada Petru Movilă, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Piatra-Neamț, având permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

 

Conducea sub influența substanțelor psihoactive

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat, pe bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Piatra-Neamț.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, acesta indicând o valoare pozitivă pentru methamphetamine.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au depistat, în localitatea Farcașa, un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *