BULETIN DE PRESĂ 2 IUNIE

Depistat conducând sub influența alcoolului La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, în localitatea Tazlău, un autoturism condus de un tânăr, de  27 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,45…

Depistat conducând sub influența alcoolului

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, în localitatea Tazlău, un autoturism condus de un tânăr, de  27 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Eveniment rutier în Roman

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 20:00 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Bogdan Dragoș, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un tânăr,  de 23 de ani, din județul Iași, ce se deplasa pe strada Tineretului, ajuns la intersecția strada Bogdan Dragoș, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani, din Roman, acesta fiind ulterior proiectat în gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei tinere de 18 ani, pasager în ultimul autoturism.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Reținut pentru mai multe infracțiuni

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Tămășeni, au depistat în trafic un bărbat, de  54 de ani, din aceeași localitate, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea acestora.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, din luna decembrie 2022.

În urma materialului probator administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiin cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz de la recoltarea sau prelevarea de probe biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Eveniment rutier în Petricani

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 17:00 polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț  au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 155, în localitatea Petricani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un moped neînmatriculat, condus de un minor de 14 ani, din Petricani, ce se deplasa pe strada Cristiana, ajuns la intersecția DJ 155, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără  de 23 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorului de 14 ani.

 În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *