BULETIN DE PRESĂ 4 IUNIE

Depistat conducând având permisul suspendat La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, pe strada Piața Ștefan cel Mare,  din Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul…

Depistat conducând având permisul suspendat

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, pe strada Piața Ștefan cel Mare,  din Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, bărbatul în cauză avea permisul suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permisul suspendat.

 

Depistați conducând sub influența alcoolului

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, au depistat în trafic, pe strada Ion Creangă, în localitatea Târgu-Neamț, un autoturism condus de o femeie, de  54 de ani, din aceeași localitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o autoutilitară, se deplasează haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii au depistat, pe DN 17B, în localitatea Poiana Largului, autoutilitara în cauză, condusă de un bărbat, de 55 de ani, din Brusturi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *