BULETIN DE PRESĂ 14 IUNIE

14 Iunie 2023Sursa: IPJ Neamț Depistat conducând sub influența alcoolului La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Muncii, în localitatea Săbăoani, au depistat în trafic un bărbat, de 57 de…

14 Iunie 2023Sursa: IPJ Neamț

Depistat conducând sub influența alcoolului

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Muncii, în localitatea Săbăoani, au depistat în trafic un bărbat, de 57 de ani, din Săbăoani, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

La data de 13 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piatra-Neamț și ale polițiștilor locali din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în piața centrală din municipiul Piatra-Neamț, un tânăr de 24 de ani, din Văleni, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și trei luni de închisoare,  pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie.

 Cel în cauză, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *