BULETIN DE PRESĂ 29 IULIE

Depistat conducând cu permisul suspendat În noaptea de 28 iulie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost depistat  în localitatea Farcașa, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Poiana Teiului. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul în cauză…

Depistat conducând cu permisul suspendat

În noaptea de 28 iulie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost depistat  
în localitatea Farcașa, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Poiana Teiului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mandat de executare pus în aplicare de polițiștii de investigații criminale

La data de 28 iulie a.c., în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț au depistat, în municipiul Piatra-Neamț, un bărbat de 54 de ani, din Crăcăoani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Tribunalul Târgu-Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani și șase luni de închisoare,  pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Cel în cauză, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Acțiune cu efective mărite în municipiul Roman

La data de 28 iulie a.c., în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și al polițiștilor locali au acționat pe linia prevenirii infracțiunilor cu violență și a celor contra patrimoniului, identificarea persoanelor urmărite și menținerea ordinii și liniștii publice.

Cu această ocazie, au fost verificate un număr de 21 de apartamente, fiind legitimate 26 de persoane, dintre care 3 fără forme legale în ceea ce privește domiciliul/reședința.

Polițiștii au aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 410 lei.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *