SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI, ÎN SIGURANŢĂ

11 August 2023Sursa: IPJ NEAMȚ Pentru ca evenimentele anunțate în spațiul public pentru acest sfârșit de săptămână să se desfășoare în condiții de siguranță pentru participanți, polițiștii, jandarmii și pompierii vor fi la datorie, pe raza întregului județ, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru a interveni în cazul…

11 August 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

Pentru ca evenimentele anunțate în spațiul public pentru acest sfârșit de săptămână să se desfășoare în condiții de siguranță pentru participanți, polițiștii, jandarmii și pompierii vor fi la datorie, pe raza întregului județ, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru a interveni în cazul sesizării de situații de urgență.

În această perioadă, polițiștii rutieri vor acționa pe principalele drumuri județene și naționale, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului rutier, în punctele cu risc ridicat de accidente.

La data de 15 august, forțele de ordine vor acţiona pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică pentru cetăţenii prezenţi în zona Portului Bicaz unde vor avea loc activităţi prilejuite de Ziua Marinei Române.

Polițiștii vă sfătuiesc să țineți cont de următoarele recomandări:

Dacă plecaţi de la domiciliu, asigurați locuința și nu lăsaţi în casă obiecte de mare valoare sau bani!

În zonele aglomerate, fiţi atenţi la bunurile dumneavoastră!

Evitaţi consumul excesiv de alcool şi stările conflictuale!

Respectaţi regimul legal de viteză !

Adaptaţi permanent viteza, condiţiilor concrete din trafic și nu uitați de cele mai multe ori graba strică treaba!

Dacă sunteți conducător auto și intenționați să vă deplasați cu vehiculul nu consumaţi băuturi alcoolice sau substanțe interzise!

Polițiștii sunt pregătiți să acționeze în scopul îndrumării persoanelor, supravegherii și gestionării traficului rutier, dar și pentru a preveni producerea unor situații de natură a perturba siguranța persoanelor.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț vă urează o sărbătoare binecuvântată și liniștită!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *