BULETIN DE PRESĂ 19 AUGUST

Depistat conducând sub influența alcoolului La data de 18 august a.c., în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Alexandru Lăpușneanu, din Târgu-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, care prezenta halenă…

Depistat conducând sub influența alcoolului

La data de 18 august a.c., în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Alexandru Lăpușneanu, din Târgu-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, care prezenta halenă alcoolică. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Depistați conducând fără permis 

La data de  18 august a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Mihai Viteazul, în municipiul Roman, au depistat un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Trifești, fără a deține permis de conducere.

În cază, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada 1 Mai, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere.

În cază, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *