BULETIN DE PRESĂ 20 AUGUST

Depistați în flagrant de polițiști La data de  19 august a.c., în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe DJ 155I în localitatea Urecheni, au depistat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani,…

Depistați în flagrant de polițiști

La data de  19 august a.c., în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe DJ 155I în localitatea Urecheni, au depistat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, județul Galați, ce ar fi avut permisul de conducere suspendat.

În cază, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 19 august a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gârcina, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Valea Prundului, din Bodești, au depistat în trafic un bărbat, de 51 de ani, din Dobreni, care prezenta halenă alcoolică. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Continuă acțiunile polițiștilor pentru siguranța traficului rutier și prevenirea faptelor cu violență

La data de 18 august a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, polițiștii din cadrul Poliției Târgu-Neamț, împreună cu jandarmii și polițiștii locali au acționat, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a faptelor cu violență.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.370 de lei.

Polițiștii au legitimat peste 50 de persoane și fiind efectuate verificări la aproximativ 46 de vehicule.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii Formațiunii de Investigare a Criminalității Economice Târgu-Neamț, au depistat în flagrant, trei operatori economici care deţineau, în vederea comercializării, articole de îmbrăcăminte, care aveau mărci identice cu mărcile înregistrate pentru articole similare.

Întrucât nu au fost identificate contracte de licenţă cu titularii dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcilor înregistrate sau alte documente din care să rezulte autorizarea agenţilor economici privind folosirea sau punerea în circulaţie a mărcilor în cauză, iar produsele nu prezentau elementele caracteristice ale unor produse originale, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 77 articole de îmbrăcăminte.

În cauză au fost întocmite 3 dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare prevăzută de Legea 84/1998 R.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *