BULETIN DE PRESĂ 15 NOIEMBRIE

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor silvice, a celor rutiere și a faptelor cu violență La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor silvice. Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr…

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor silvice, a celor rutiere și a faptelor cu violență

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor silvice.

Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr de 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, 6  dintre acestea pentru abateri rutiere.

Pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 171 din 2010, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, fiind confiscată cantitatea de 4 m.c. material lemnos.

 

Eveniment rutier în Borlești

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 20:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Brașov, ar fi condus un autoturism, pe DJ 156 A, în localitatea Borlești, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Borlești.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din Borlești.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul din Borlești nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *