BULETIN DE PRESĂ 16 NOIEMBRIE

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor silvice, a celor rutiere și a faptelor cu violență La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor…

Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor silvice, a celor rutiere și a faptelor cu violență

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor silvice.

Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr de 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere.

***

La aceeași dată, în intervalul orar 14:00-16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Târgu-Neamț au acționat în localitatea Pipirig, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor cu violență.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat un număr de 24 de sancțiuni contravenționale.

 

Activități preventive în Bălțătești și Valea Seacă

La data de 15 noiembrie a.c., în cadrul proiectului educațional Săptămâna Educației Globale, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bălțătești au desfășurat activități preventive, în școlile din Bălțătești și Valea Seacă.

Polițiștii le-au vorbit copiilor despre rolul pe care îl au, în calitate de cetățeni ai societății, scopul acestei întâlniri fiind acela de formare a unei atitudini de respect pentru diversitatea culturală și întărirea relațiilor de colaborare și prietenie dintre copii.

 

Percheziții la persoane bănuite de delicte silvice

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele a două persoane, cu vârste de 46, respectiv 53 de ani, din Grințieș, bănuite de comiterea infracțiunilor de infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori si furt de arbori.

În urma perchezițiilor desfășurate au fost identificate mai multe mijloace de probă, ce vizează posibila activitate infracțională, respectiv 3 motoferăstraie, mai multe topoare, un tub spray iritant lacrimogen, o cameră tip monitorizare vânat și înscrisuri.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate trei telefoane mobile, suma de 587 de lei, fiind confiscată cantitatea de 3,15 m.c. material lemnos, ce a fost dată în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *