BULETIN DE PRESĂ 9 DECEMBRIE

09 Decembrie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ Update/Eveniment rutier în Secuienii Noi La data de 8 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul de 47 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Reamintim că, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 18.42, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire…

09 Decembrie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

Update/Eveniment rutier în Secuienii Noi

La data de 8 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul de 47 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Reamintim că, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 18.42, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi, se află o persoană căzută pe partea carosabilă, posibil victima unui eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Secuienii Noi. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, iar la data de 7 decembrie a.c., cadrele medicale au declarat decesul acestuia.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în accident a fost implicat ansamblul de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *