BULETIN DE PRESĂ DIN DATA DE 10 DECEMBRIE

Depistați în flagrant de polițiști  data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Bicaz, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Republicii, în localitatea Bicaz, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din Hunedoara.…

Depistați în flagrant de polițiști 

data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Bicaz, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Republicii, în localitatea Bicaz, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată , în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț , în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada 1 Decembrie 1918, din Târgu-Neamț, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, numerele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false.

***

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Cordun, au depistat în trafic, o autoutilitară,  condusă de un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat, în localitatea Răucești, un autoturism,  condus de un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

În noaptea de 10 decembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani , în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Tămășeni au depistat în trafic, un autoturism, condus de un tânăr , de 24 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

 

Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic 

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat în flagrant, pe raza fondului cinegetic Măieruș, două persoane cu vârste de 23, respectiv 54 de ani, din Bicazul Ardelean, care ar fi încercat să practice vânătoarea, fără a deține autorizație în acest sens.

Bărbat în vârstă de 54 de ani, deținea asupra sa o armă de vânătoare și muniție, fiind deținător legal de arme.

Armele și muniția au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Update/L-ați văzut?

Tânărul de 18 ani a fost identificat de polițiști pe raza județului Vrancea. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim că la data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către reprezentantul unui Școli Profesionale Speciale din Ștefan cel Mare cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, LUCA GABRIEL VASILICĂ, în vârstă de 18 ani, a plecat în mod voluntar din unitatea unde era instituționaliza.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *