BULETIN DE PRESĂ 15 FEBRUARIE

Persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, reținute de polițiștii din Dulcești La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către doi bărbați, din Dulcești cu privire la faptul că, în perioada 29 ianuarie-13 februarie a.c., persoane necunoscute, le-ar fi sustras mai multe bunuri,…

Persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, reținute de polițiștii din Dulcești

La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către doi bărbați, din Dulcești cu privire la faptul că, în perioada 29 ianuarie-13 februarie a.c., persoane necunoscute, le-ar fi sustras mai multe bunuri, din imobilele pe care aceștia le dețin, în localitatea Dulcești.

Investigațiile desfășurate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada 29 ianuarie-13 februarie a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din Ruginoasa, ar fi pătruns prin forţarea încuietorilor de la uşile de acces în cele două imobile, sustrăgând mai multe butelii de gaz, 2 televizoare, o combină muzicală, o bicicletă, anvelope, scule și alte bunuri, cauzând un prejudiciu estimat de 6.000 de lei.

Totodată, persoanele în cauză, în cursul lunii ianuarie, ar fi sustras mai mulți stâlpi de susținere parazăpezi pe Drumul Național 15 D, de pe raza localităților Dulcești și Făurei.

În urma documentării activității infracționale, cei trei tineri, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca la data de 15 februarie a.c., aceștia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Conducea fără permis de conducere

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman  au oprit in trafic, pe strada Aprodu Purice, din Roman un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Secuieni.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *