BULETIN DE PRESĂ 23 IULIE

Cercetat pentru abuz de încredere La data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț au acționat pe linia prevenirii și combaterii traficului și furtului de vehicule. Cu această ocazie, în curtea unui imobil din localitatea Negrești, a fost identificat un autoturism în valoare de aproximativ 15.000 euro. În  urma verificărilor efectuate…

Cercetat pentru abuz de încredere

La data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț au acționat pe linia prevenirii și combaterii traficului și furtului de vehicule.

Cu această ocazie, în curtea unui imobil din localitatea Negrești, a fost identificat un autoturism în valoare de aproximativ 15.000 euro.

În  urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că autoturismul în cauză fiind urmărit de autoritățile din Norvegia.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere , autoturismul fiind indisponibilizat.

 

 

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz,  au depistat în trafic, în localitatea Ceahlău, un autoturism,  condus de un bărbat, de  39 de ani, din județul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț,  au depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie, în localitatea Piatra-Neamț, un autoturism  condus de un bărbat, de  52 de ani, din localitatea Gârcina.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul nu avea ITP și RCA valabile.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pentru abaterile contravenționale constatare, bărbatul a fost sancționat contravențional, fiindu-i retras certificatul de înmatriculare și reținute plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *