BULETIN DE PRESĂ 26 IULIE

Acțiuni pentru prevenirea delictelor silvice In perioada 24-25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurală Targu-Neamt, împreuna cu politisti din cadrul Biroului Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamt au acționat, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice. Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la un…

Acțiuni pentru prevenirea delictelor silvice

In perioada 24-25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurală Targu-Neamt, împreuna cu politisti din cadrul Biroului Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamt au acționat, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la un operator economic, din localitatea Pipirig, pentru neregulile constate fiind confiscată valoric  cantitatea de aproximativ 80  m.c. material lemnos rășinoase, în valoare de aproximativ 15.000 lei. 

Totodată, operatorul economic a fost sancționat contravențional pentru detinerea de material lemnos fără proveniență legală și neîmprejmuirea  unui depozit de material lemnos, cu amendă în valoare de 15.000 lei. 

De asemenea a fost reținută cantitatea de 34,84 m.c. material lemnos, lemn rotund rășinoase în vederea stabilirii provenienței.

 

Acțiune cu efective mărite în Urecheni și Săbăoani

La data de 25 iulie a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, respectiv 18:00-20:00, polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Urecheni, respectiv Săbăoani au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de consumul de alcool sau substanțe interzise și prevenirea faptelor antisociale.

Pe timpul desfășurării acțiunii forțele de ordine au efectuat filtre rutiere, peste 53 de persoane fiind legitimate, iar conducătorii auto fiind testați în privința consumului de alcool sau droguri.

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, fiind reținut un permis de conducere.

 

Conducea sub influența alcoolului

La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Serviciului  Rutier Neamț BDNE Bicaz, au depistat în localitatea Borca, un autoturism,  condus de un bărbat, de  52 de ani.

Conducătorul auto, din Borca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *