BULETIN DE PRESĂ 1 AUGUST

Depistat în flagrant conducând sub influența substanțelor psihoactive La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat pe strada Ștefan cel Mare, în municipiul Roman, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ion Creangă. Conducătorul auto a fost testat…

Depistat în flagrant conducând sub influența substanțelor psihoactive

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat pe strada Ștefan cel Mare, în municipiul Roman, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ion Creangă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru amphetamine.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a  altor substanțe.

 

Acțiune pe linia prevenirii principalelor cauze ale accidentelor rutiere

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman și cei ai Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii principalelor cauze ale accidentelor rutiere, pe sectorul de drum DN2, în localitatea Tețcani.

Deprarece acest sector de drum este unul cu risc ridicat de producere a unor evenimente rutiere grave, polițiștii au prezentat conducătorilor auto riscurile asociate consumului de alcool sau substanțe interzise la volan și pericolele la care se expun, dacă conduc cu viteză ce depășește limita legală.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, 33 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză.

Totodată, polițiștii au reținut 10 permise de conducere, 9 dintre aceste pentru depășirea limitei legale de viteză pe sectorul menționat.

 

Acțiunea BLOCADA în Târgu-Neamț

La data de 31 iulie a.c., în intervalul orar 14:00-16:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, alături de jandarmi și polițiștii locali, au acționat pe raza orașului Târgu-Neamț pentru prevenirea faptelor cu violență și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pentru abaterile constate, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.600 de lei, fiind reținut un permis de conducere.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *