BULETIN DE PRESĂ 21 AUGUST

Cu viteză și sub influența alcoolului La data de 20 august, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, au depistat un autoturism ce se deplasa cu viteza de 86km/h. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul…

Cu viteză și sub influența alcoolului

La data de 20 august, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, au depistat un autoturism ce se deplasa cu viteza de 86km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, procedându-se la urmărirea acestuia, până pe strada Cutului, unde autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp din lemn.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Pe timpul desfășurării urmăririi, autoturismul a fost înregistrat cu viteza de 119 km/h.

Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.480 lei, fiind dispusă măsura suspendării permisului de conducere, pe o perioadă de 120 de zile.

 

Continuă acțiunile polițiștilor pentru siguranța traficului rutier și prevenirea faptelor cu violență

La data de 20 august a.c., în intervalul orar 10:00-20:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, alături de cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț și cu jandarmii nemțeni au acționat, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a faptelor cu violență.

La aceeași dată, în intervalul orar  12:00-23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina alături de jandarmii nemțeni au desfășurat măsuri de menținere a ordinii şi liniștii publice cu ocazia organizării evenimentului “Ziua Comunei Bodești”.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *