BULETIN DE PRESĂ 23 AUGUST

Infracțiuni la regimul rutier La data de 22 august a.c., în jurul orei 06:48 polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția municipiului Roman, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Sucedava din Roman, au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din Sagna, care prezenta halenă…

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 22 august a.c., în jurul orei 06:48 polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția municipiului Roman, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Sucedava din Roman, au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din Sagna, care prezenta halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 22 august a.c., în jurul orei 20:38 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 15, pe raza localității Podoleni, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, din Piatra Neamț. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este radiat din circulație și are numere false de înmatriculare. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

La data de 22 august a.c., în jurul orei 19:05 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 15, pe raza localității Podoleni, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, din Buhuși, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.  

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *